Levertijd

Al onze producten worden gratis bezorgd!

 

1. Levering DCDL® producten tot een breedtemaat van 240 cm

2. Levering DCDL® producten met een breedtemaat > 240 cm (breder dan 240 cm)

 • Levering binnen 10-12  werkdagen door NE distri services, dit geldt voor de meeste DCDL producten breder dan 240 cm (dit geldt niet voor houten jaloezien,verticale lamellen en horproducten) Zie hier de uitzonderingen: http://www.decodeal.nl/nl/veelgestelde-vragen/levertijden/
 • Levering op werkdagen deze worden door NE Distri services bezorgd. U ontvangt  1-2 dagen van tevoren van Decodeal een e-mail met de juiste afleverdatum. Zie voor verdere informatie punt 8 op deze hieronder. 

3. Levering van Luxaflex® producten

 • Luxaflex producten hebben een standaard levertijd van 15-25 werkdagen. Voor duette plisse en horren geldt een levertijd van 25-35 werkdagen. 
 • Levering op werkdagen door UPC zie voor verdere informatie punt 7 hieronder.

5. Levering van Velux® producten

 • Levering binnen 6-8 werkdagen.
 • Levering op werkdagen. Leveringen worden verzorgd door DPD rechtstreeks vanuit de fabriek van Velux,  1-2 dagen voorafgaand krijgt u een traceer email. Belgische klanten krijgen een email van UPS. Zie voor verdere informatie punt 7 hieronder.  

 

6. Levering van Tibelly zonweringdoeken® producten

 • Levering binnen 10-12 werkdagen.
 • Levering op werkdagen door UPC zie voor verdere informatie punt 7 hieronder.

7. Levering met UPS (dit geldt voor alle Luxaflex & Tibelly producten en DCDL producten smaller dan 240 cm)

 • Ups biedt het product aan op werkdagen u ontvangt hiervoor een email met traceer gegevens. de afzender van dit e-mailbericht is auto-notify@ups.com.  Geen e-mail ontvangen? Controleer dan s.v.p. eerst uw spamfolder. Wanneer u niet thuis bent ontvangt u een briefje in de brievenbus en bieden ze het nogmaals aan of u kan zelf een andere afspraak maken met hen om het op een ander adres, een andere datum of op een afhaalpunt te laten bezorgen. Na 3 pogingen wordt er contact met u opgenomen door UPS. Het product wordt niet bij de buren afgeleverd. 

8. Levering met NE distri service voor DCDL pakketten breder dan 240 cm

 • Levering op werkdagen deze worden door NE Distri services bezorgd. U ontvangt  1-2 werkdagen van tevoren van Decodeal een e-mail met de juiste afleverdatum. Vervolgens ontvangt u de avond voorafgaand een traceer email van NE. distri service. Daarin kunt u de aflevering tot op het kwartier nauwkeurig zien. Als u zich aanmeldt op hun website volgens de beschrijving in die email dan krijgt u ook een sms met de exacte bezorgtijd daarin. Mocht u toch niet thuis zijn dan krijgt u een briefje in de brievenbus en bieden ze het automatisch aan op de eerstvolgende dag aan die hoort bij uw postcode. Uiteraard kunt u ook een briefje op de deur plakken dat het in een tuin of bijvoorbeeld bij de buren mag worden afgeleverd. Op deze pagina kunt u vast kijken wat de leverdagen zijn in uw postcode gebied:  http://www.ne.nl/leverschema/ .
  Voor onze Belgische klanten: U ontvangt wel een email van Decodeal welke dag het wordt geleverd echter besteed NE distri service het vervoer uit aan een belgische collega en die sturen geen e-mail met tijdstip van levering. Mocht u hierover informatie willen ontvangen, neemt u dan op de dag van levering contact met ons op.  Wij kijken graag voor u na wat de levertijd van het product is.