Bij Decodeal helpen we je graag bij het kiezen van nieuwe raambekleding. Met een ruime keuze uit raambekleding: Jaloezieën, duettes, plisses, rolgordijnen, gordijnen, horren en frames, kan het lastig zijn om te bepalen welke type raambekleding geschikt is voor jouw raam. Gelukkig kunnen onze adviseurs hier uitkomst bij bieden. Wij komen gratis bij je thuis om samen de beste raambekleding te kiezen.

Jouw ideale raambekleding in 3 stappen

  1. Vraag een adviesafspraak aan door het formulier hieronder in te vullen
  2. Je wordt gebeld door onze planner om een adviesafspraak in te plannen
  3. De adviseur komt bij jou thuis, uitgebreid met uitgebreide expertise, een positieve instelling én een ruim assortiment aan kleurstalen.

Wanneer is het handig om een adviesafspraak in te plannen?

Twijfel je welke raamdecoratie perfect past binnen jouw interieur, geschikt is voor bijvoorbeeld een draai-kiepraam of heb je een ander raam waarbij je niet weet welke raamdecoratie geschikt is? Juist dán is het heel handig als één van onze adviseurs bij je langskomt en even meekijkt en -denkt in jouw situatie. Tijdens de afspraak meet de adviseur ook gelijk de desbetreffende ramen in, handig.

Is deze afspraak écht gratis?

Absoluut, het is écht écht écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. We delen graag onze passie voor raamdecoratie met je en helpen je met al je vragen!

Hoe kan ik mij voorbereiden op de adviesafspraak?

Om optimaal voorbereid te zijn op een adviesafspraak aan huis voor raambekleding, kunt u het beste beginnen met het verzamelen van inspiratie. Kijk naar trends in interieurdesign, verzamel afbeeldingen die u aanspreken en overweeg de functie van elke kamer. Meet vervolgens de ramen op voor een eerste indicatie van de benodigde maten en noteer specifieke voorkeuren of vragen die u heeft. Door deze informatie klaar te hebben, kan de adviseur u efficiënter en gerichter advies geven, wat het selectieproces aanzienlijk zal vereenvoudigen.

Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Helemaal tevreden met de offerte? Dan kun je jouw raamdecoratie bestellen. Tijdens het wachten houden we je geheel op de hoogte zodat je weet hoe ver we zijn in het productieproces en je weet wanneer je kunt gaan genieten van je raamdecoratie. Deel je een foto van het eindresultaat met ons als 't hangt? Dit kan bijvoorbeeld op ons Instagramkanaal. We zijn benieuwd!