Decodeal Klantenservice +31 (0)10 2682002

  • Topkwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • 3 jaar garantie
  • snelle levering
  • gratis bezorgd

Klantenservice

Over Decodeal.nl

Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie. Ruim 20 jaar hebben we ervaring in het produceren, verkopen en monteren van topkwaliteit raamdecoratie. Wij leveren uitsluitend gerenommeerde merken, waaronder DCDL®, Luxaflex® en VELUX®. Onze ervaren medewerkers gaan altijd voor het beste resultaat als het gaat om het produceren van het door jouzelf zelf samengestelde product. Door deze jarenlange ervaring kunnen we al onze klanten blijvend tevreden maken met hun aankopen, want dat is ons doel.

Inmeten

We hebben in Nederland een inmeetservice. Bekijk deze pagina op de website en vul vandaag nog het formulier  imeetservice we nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op. 

Hoogste kwaliteit raamdecoratie

Wil je een mooie aluminium of houten jaloezie, een schitterend vouw-, of (duo)rolgordijn, een sfeer makend Duette® Shades of plissé gordijn bestellen? Zelf een product samenstellen was niet eerder zo eenvoudig én daarbij gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Nergens goedkoper

Veel aanbieders in raamdecoratie claimen resoluut dat hun aanbod het goedkoopste is. Decodeal.nl is de enige aanbieder en producent van raamdecoratie die echt garandeert dat alle vergelijkbare producten nergens anders goedkoper worden aangeboden. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor kwalitatief zeer hoogstaande raamdecoratie. Decodeal levert alle producten van DCDL®, VELUX® en Luxaflex® met 25% korting. 

Decodeal.nl garandeert 100% de laagste prijsgarantie van heel Nederland en België op het gebied van Luxaflex® raamdecoratie. Door onze sterke relatie met Luxaflex® weten wij altijd de scherpste prijs te bieden. Ergens anders voordeliger? Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Extra service kom naar onze showroom of vraag stalen aan

Wilt je onze producten en/of materialen eerst bekijken? Maak dan gebruik van de gratis stalenservice of bezoek onze showroom in Rijswijk

Wij zijn je graag van dienst.

Klantenservice Decodeal 

publishedOn Topkwaliteit
Topkwaliteit Op maat gemaak
3 jaar garantie 3 jaar garantie
Snelle levering Snelle levering
Gratis bezorgd Gratis bezorgd
Zelf monteren Zelf monteren