Decodeal Klantenservice +31 (0)10 2682002

  • Topkwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • 3 jaar garantie
  • snelle levering
  • gratis bezorgd

Luxaflex Powerview

Welkom bij PowerView™ Motorisation van Luxaflex®.

Luxaflex® PowerView® Automation is een draadloos systeem, waarmee je alle raamdecoratie bedient via een Pebble® of een app. Stel alles eenvoudig in en je hebt altijd de perfecte lichtinval! Creëer jouw Smart Home. Bedien de raamdecoratie van je huis eenvoudig vanaf je smartphone of tablet. Met de slimme PowerView™ Motorisation-app kun je de Luxaflex® raamdecoratie op afstand bedienen. Met één druk op de knop of door middel van automatische bediening kun je de raamdecoratie afstellen om de lichtinval in het hele huis te beheren. De eenvoudig te bedienen PowerView™-app sluit naadloos aan op je levensstijl, Smart shades that simplify your life.

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView™ doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Te bedienen met je smartphone, tablet of een Pebble™ Afstandsbediening.

Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van het Luxaflex® Powerview systeem via onderstaand fimpjes of kijk op: Luxaflex you tube kanaal

Of bekijk de laatste brochure: Powerview Boek

 

 

 

Afstandsbedieninig

De perfecte balans tussen vorm en functie. De Pebble™ Afstandsbediening is het resultaat van onze passie voor innovatie en opvallend design. De Pebble™ is er in tien kleuren en makkelijk in gebruik.

powerview-pebble-afstandbediening

PowerView™-Pebble-afstandbediening in 10 kleuren


Wandbediening

De Wandbediening werkt hetzelfde als de Pebble™ Afstandsbediening maar dan vanaf een vaste plek in huis. De Wandhouder, ook beschikbaar met Scene Controller, is eenvoudig te monteren op een centrale plaats om alle scènes in je huis te bedienen. Met één druk op de knop. Leverbaar in 3 kleuren.

powerview-scene-wandbediening

PowerView™ Scene Controller met Afstandsbediening. De Wandbedieninghouder is leverbaar in 3 kleuren.


De PowerView™ App

Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis.

app

Om te kunnen werken, heeft de app de PowerView™ Hub nodig. Heb je die niet? Gebruik de functie ‘Neem een kijkje’ om de PowerView™-app levensecht te ervaren. Klik op een link hieronder en download de app vandaag nog!

iphonestore     androidstore 

Remote Connect

Met Remote Connect bedient u uw Luxaflex® product op afstand. Hiermee lijkt het alsof u thuis bent.

remote-connect

Kindvriendelijk

PowerView™ gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren.

kindvriendelijk

Batterij aangedreven, of op netstroom!

Bijna alle PowerView™ raamdecoratie werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk te installeren en bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.Een veelgestelde vraag is of PowerView® ook met oplaadbare batterijen te gebruiken is. Dit is nu mogelijk, bestel dan de LiOn battery deze zijn oplaadbaar, vergeet niet de oplader er dan ook bij te bestellen. 

Voor meer informatie over powerview : Luxaflex Powerview of kijk in het digitale boek

 

publishedOn Topkwaliteit
Topkwaliteit Op maat gemaak
3 jaar garantie 3 jaar garantie
Snelle levering Snelle levering
Gratis bezorgd Gratis bezorgd
Zelf monteren Zelf monteren