Decodeal Klantenservice +31 (0)10 2682002

  • Topkwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • 3 jaar garantie
  • snelle levering
  • gratis bezorgd

DCDL® Rolgordijnen

78,- 43,-
Bestel nu Gratis Stalen Meer informatie

DCDL® Rolgordijnen

Decodeal heeft een brede keuze in de mooiste rolgordijnen in alle kleuren. De DCDL® collectie bestaat uit rolgordijnen met een (semi) transparante stof, een standaard stof en rolgordijnen voor de slaapkamer met een verduisterende stof. Bij Decodeal hebben we voor elk raam een oplossing op maat voor de laagste prijs. Rolgordijnen van DCDL® worden tot een breedte van 250 cm standaard uitgevoerd met een gestoffeerde onderlat. (zie afbeelding) 

Rolgordijnen breder dan 300 cm worden standaard uitgevoerd met een metalen onderlat in de kleur aluminium of wit. Deze onderlatten zijn namelijk zwaarder dan de gestoffeerde onderlat en voorkomen rimpeling van de stof. (zie afbeeldingen) 

    

Bij rolgordijnen hoger dan 190cm kan een lasnaad voorkomen, zeker met rolgordijnen die tevens breder zijn dan 200cm is dit niet te voorkomen. De lasnaden worden horizontaal toegepast en bevinden zich aan de bovenzijde van het rolgordijn. Wanneer je rolgordijnen bestelt om naast elkaar te bevestigingen geef dit dan svp aan in je bestelling bij de opmerkingen. Rolgordijnen vanaf een breedte van 210 cm worden namelijk standaard zonder meerprijs met een zwaarder ophangsysteem en een dikkere buis uitgevoerd (dit voorkomt het doorhangen zo veel als mogelijk). Het doorhangen van de buis bij een grotere oppervlakte (> 5,5 m2) kan in combinatie met een zwaardere stof niet geheel voorkomen worden. 
Let op! De maten die je opgeeft zijn de exacte maten van het product, dit is dus niet de stofmaat.  De stofmaat is 3.6 cm smaller dan de maat die u hieronder opgeeft.
Tip: Volg altijd onze meetinstructies en kijk bij onze veel gestelde vragen (FAQ) voor het beste maatwerk resultaat. Twijfel je over de kleur? Vraag hier je gratis staal aan.

 

Afbeelding van DCDL® Rolgordijnen

Product specificaties

Merk DCDL
Uitvoering Standaard
Producten Rolgordijnen
DCDL® Rolgordijnen Bestel nu
Sluiten

Kies maatvoering

Min: cm - Max: cm
Min: cm - Max: cm
 
 
Tip:

Gebruik bij het inmeten ons handige Meetinstructie formulieren.

Maatvoering:

Indien je niet verder komt bij dit scherm check dan de ingevoerde maximale maatvoering.

Extra informatie:

De montagehoogte is de hoogte van de plek waar je het product monteert tot aan de vloer.
(https://www.decodeal.nl/kindveiligheid)  

Indien de kleur er niet tussen staat in het volgende scherm dan betekent dat dat de combinatie kleur met deze bediening niet mogelijk is. 
Kies een andere bediening of kleur.

Montagewijze

Kleur

Gebuik Ctrl F (windows) of ⌘ F (Apple)  om te zoeken naar het juiste kleurnummer. 

Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening. Staan er helemaal geen kleuren dan gaat het product over de maximale m2 heen en is het product niet leverbaar.

 

Bedieningszijde

Ketting

Producten met een kunststof bedieningsketting krijgen standaard een kunststof koordgewicht. Metalen ketting worden geleverd zonder koordgewicht.

Contrarollend

Dit betekent dat het doek dan voorlangs in plaats van achterlangs rolt. Niet mogelijk met zijgeleding.

Zijgeleiding

De zonwering wordt links en rechts voorzien van een zijgeleidingsdraad. Dit wordt vaak toegepast bij montage op een deur of (draaikiep) raam.

De prijs moet liggen tussen €0,00 en €100000000000,00
Bestel nu!
publishedOn Topkwaliteit
Topkwaliteit Op maat gemaak
3 jaar garantie 3 jaar garantie
Snelle levering Snelle levering
Gratis bezorgd Gratis bezorgd
Zelf monteren Zelf monteren