Decodeal Klantenservice +31 (0)10 2682002

  • Topkwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • 3 jaar garantie
  • snelle levering
  • gratis bezorgd

VELUX® Rolluiken

110,- 90,-
Bestel nu Meer informatie

Velux altijd 30 % goedkoper!

Ideaal voor een optimaal binnenklimaat tijdens ieder jaargetijde: VELUX® rolluiken zorgen dat je kamer 's zomers niet te warm wordt en 's winters niet te koud. Je kunt op elk gewenst moment bovendien de hele kamer zo goed als volledig verduisteren. Ze beperken bovendien de geluidsoverlast tijdens hagel en regen en zorgen voor een veiliger gevoel in huis.
Onze rolluiken zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Ze bestaan uit robuust aluminium en worden onder extreme omstandigheden getest om zeker te zijn dat ze jaren meegaan ongeacht hoe moeder natuur met ze omspringt.

Om je VELUX® producten te bestellen, kun je gebruik maken van de originele VELUX® productconfigurator. De VELUX® configurator opent zich binnen de Decodeal website. Je kunt je bestelling indien gewenst dus combineren met andere producten op onze website. Houd de productcode van je dakraam bij de hand. Deze informatie vind je op het typeplaatje aan de bovenkant van je VELUX® product, of op de verpakking en bestaat uit een combinatie van 5 letters en twee cijfers (bv. GGL MK08).

Afbeelding van VELUX® Rolluiken

Product specificaties

Merk Velux
Blindtype Roller
Producten Rolluik
VELUX® Rolluiken Bestel nu
Sluiten
De prijs moet liggen tussen €0,00 en €100000000000,00
Bestel nu!
publishedOn Topkwaliteit
Topkwaliteit Op maat gemaak
3 jaar garantie 3 jaar garantie
Snelle levering Snelle levering
Gratis bezorgd Gratis bezorgd
Zelf monteren Zelf monteren