DCDL® Duossé 25mm Vrijhangend

Bereken je prijs en bestel

i
Standaard Koordbediend max 5.5. m2
Top Down Bottom Up Koordbediend max 5.5 m2
Easycord standaard max 8.5 m2
Easycord Top Down - Bottom Up max 8.5 m2
Van € 109,91
Jouw korting € 49,46
€ 60,45
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • Tot 3000 mm breed
  • Top down Bottom Functie
  • Nieuw EasyCord systeem
Gratis kleurstalen Gratis meten

Een stijlvol, strak, trendy en vooral een gebruiksvriendelijk product. De hoge kwaliteit Duossé stoffen van DCDL® beschikken over een extra hoge isolatiewaarde en zijn daardoor aantoonbaar energiebesparend. Tussen de dubbele laag wordt de lucht vastgehouden, de isolerende eigenschappen van de Duossé helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. Decodeal biedt diverse type bedieningen, zoals Top Down - Bottom Up en EasyCord. De plooibreedte van de DCDL Duossé ® is 25 mm. Je kiest tijdens het samenstellen van uw DCDL® Plissé zelf de transparantie van het doek, de kleur van het doek en het type systeem. 

 

Transparante stof

De transparante duossé combineert functionaliteit met een lichte en luchtige uitstraling. Het unieke honingraatontwerp zorgt voor een subtiele filtering van natuurlijk licht, waardoor een aangename sfeer in de kamer ontstaat. Geniet van privacy zonder concessies te doen aan het uitzicht naar buiten. Deze veelzijdige raamdecoratie voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur.


Semi-Transparante stof

De semi-transparante duossé biedt de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht. De honingraatstructuur zorgt voor een zachte filtering van het zonlicht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Geniet van een vleugje privacy terwijl je nog steeds kunt genieten van het uitzicht naar buiten. Deze stijlvolle raamdecoratie voegt een subtiel en elegant element toe aan je interieur.

Verduisterende stof

De verduisterende duossé zorgt voor optimale duisternis en privacy in slaapkamers. Met een slim ontwerp en een honingraatstructuur biedt deze raamdecoratie uitstekende isolatie en geluidsdemping. Geniet van een rustige en comfortabele omgeving, terwijl het stijlvolle design een elegante toevoeging is aan je interieur.

EasyCord bediening

Het EasyCord-systeem maakt gebruik van een innovatief koordsysteem dat zorgt voor een soepele en eenvoudige bediening van de raamdecoratie. Bij het Easycord-systeem wordt het koord gebruikt om de raamdecoratie omhoog en omlaag te bewegen. Het verschil met traditionele koordbedieningen is dat het EasyCord-systeem een intrekbare koordlengte heeft. Dit betekent dat wanneer je aan het koord trekt om de raamdecoratie te verplaatsen, het koord automatisch wordt opgerold en een constante lengte behoudt. Het EasyCord-systeem biedt enkele voordelen ten opzichte van traditionele koordbedieningen, zoals een verbeterde veiligheid. Het systeem is ontworpen met veiligheid in gedachten en elimineert de loshangende koorden die een verstikkingsgevaar kunnen vormen, vooral voor kinderen en huisdieren.

De bovenbak van het EasyCord-systeem is breder dan de stof en de onderlat van het product. Zie onderstaande foto. De bovenbak en onderlat is leverbaar in 5 verschillende kleuren: wit, zilver, donkerbruin, antraciet, zwart.

 

Meer informatie
Levertijd 8 - 14 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal polyester
Transparantie transparant, semitransparant, verduisterend
Product soort Duette shade
Bovenbak Standaard 22,5 mm diep x 18,5 mm hoog EasyCord 55 mm diep x 38 mm hoog
Minimale breedte 300 mm
Maximale breedte 3000 mm
Minimale hoogte 400 mm
Maximale hoogte 3000 mm
Bedieningsoptie Koord bediening, Smartcord
Pakkethoogte

Standaard Koord 

Duossé hoogte

  50 cm

100 cm

150 cm

200 cm

260 cm

Pakkethoogte standaard 

4,5 cm

5,8 cm

7,1 cm

8,4 cm

9,7 cm

Pakkethoogte Top Down Bottom Up

 6,1 cm

 7,4 cm

 8,7 cm

 10,0 cm

11,3 cm

Easycord 

Duossé hoogte

  50 cm

100 cm

150 cm

200 cm

260 cm

Pakkethoogte standaard 

5,5 cm

6,8 cm

8,1 cm

9,4 cm

10,7 cm

Pakkethoogte Top Down Bottom Up

 7,1 cm

 8,4 cm

 9,7 cm

 11,0 cm

12,3 cm

 

Meetinstructies Duossé Shades

Meet de producten pas in als alles klaar is en de maten van het kozijn niet meer kunnen veranderen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten.

Wanneer u duossé shades meet  zijn er 2 manieren van meten.

  • In de dag
  • Op de dag

 'In de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt tussen de kozijnen van het raam of tussen de muren.
'Op de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt op de kozijnen van het raam en dat het product dus voor de kozijnen valt en de zijkanten vrijhangen.

Niet zeker welke situatie voor u geldt? Stuur je mail met foto's naar : verkoop@decodeal.nl  

Duossé Shades 'in de dag'

- 1 Meet de strakke breedte maat op 3 plaatsen, noteer de smalst gemeten maat en haal hier 10 mm vanaf. Deze maat vult u in op de website.
- 2 Meet de hoogte op 3 plaatsen en noteer de smalst gemeten maat. Deze maat vult u in op de website.
- 3 Let op: De maten die u invoert zijn de maakmaten!

 

 

Duossé Shades 'op de dag'

- 1 Meet de breedte op 2 plaatsen en neem de breedste maat.
- 2 Tel bij de gemeten maten per zijde de gewenste overlap op. (bijv. 20mm per zijde). Dit is de maat die je invult op de website.
- 3 Meet de hoogte van het raam op 2 plaatsen, dit is de maat die je invult op de website.
- 4 Let op: De maten die u invoert zijn de maakmaten!

 

 

 

Montage instructies

De montage handleiding voor de DCDL® Duossé shades wordt standaard meegeleverd bij het product. Heb je deze onverhoopt niet ontvangen? Hieronder vind je de montage handleiding digitaal terug.