Duette Shades

Duette Shades

Duette® (Duossé) shades zijn een fantastische toevoeging aan elk huis. Deze prachtige raamdecoratie heeft niet alleen een verbluffend uiterlijk, maar biedt ook een scala aan voordelen die je niet mag missen. Zo hebben duette® shades een isolerende werking, waardoor je woning in de winter warm blijft en in de zomer koel. Dit is niet alleen comfortabel, maar ook energiebesparend. Met duette® shades kun je immers besparen op je energierekening zonder dat je aan comfort hoeft in te leveren. Kies voor duette shades van Luxaflex® of van DCDL®. Alles wordt op maat gemaakt en is naar wens samen te stellen!
Pagina
per pagina
Vind het beste interieurantwoord op jouw vraag met de filter!
Pagina
per pagina

Wat zijn duette® shades precies?

Het zijn raamdecoratie op maat gemaakt van een uniek geplooid honingraatmateriaal. Deze structuur creëert een luchtlaag tussen het raam en het interieur, waardoor warmteverlies wordt verminderd en het geluid wordt gedempt. Hierdoor blijft het binnenklimaat aangenaam en rustig. Duette® shades zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, waardoor je ze perfect kunt afstemmen op de inrichting van je woning. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid licht en privacy kunt instellen. Duette® shades is de officiële benaming van Luxaflex® en bij DCDL heten ze Duossé shades!

Kies uit twee merken

Bij Decodeal bieden we een uitgebreide collectie raamdecoratie, waarbij we trots zijn op de twee vooraanstaande merken in ons assortiment: DCDL® en Luxaflex®.

DCDL® is ons huismerk, met een breed scala aan scherp geprijsde en trendy raambekledingsopties die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Of je nu op zoek bent naar rolgordijnen, jaloezieën, of plisségordijnen, DCDL® biedt je betaalbare oplossingen voor elk interieur.

Luxaflex® staat al decennia lang bekend voor kwaliteit en vakmanschap. Door hun tijdloze ontwerpen en technologische innovaties in raamdecoratie is Luxaflex® de uitgegroeid tot een van de bekendste merken in de raamdecoratie branche. Luxaflex® biedt een scala elegante en functionele raamdecoraties aan, dus voor ieder wat wils!

Wat je voorkeur ook is, bij Decodeal vind je hoogwaardige raamdecoratie van deze twee geweldige merken, waarmee je jouw huis een stijlvolle uitstraling kunt geven. Kies DCDL® of Luxaflex® voor raambekleding die aan al je wensen voldoet.