DCDL® Duossé Shades Perfect Frame

Bereken je prijs en bestel

i
i
i
Van € 291,25
Jouw korting € 131,06
€ 160,19
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • Montage zonder boren
  • Semi Transparant & Verduisterend 

Bestel meethulp voor het inmeten

Gratis kleurstalen Gratis meten

Het DCDL®  Duossé Shades Perfect Frame product is een Duossé Shade in een magnetisch aluminium frame. Hierdoor kan de duossé middels magneetstrips op het kozijn worden gemonteerd, er komt geen schroef aan te pas. Hiermee is dit een ideaal product voor kunststof of aluminium draaikiepramen. 

Semi-Transparante Duossé: Wil je een balans tussen privacy en natuurlijk licht? Onze semi-transparante duossé is de ideale keuze. De honingraatstructuur filtert het zonlicht op een zachte manier, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Geniet van privacy terwijl je nog steeds kunt genieten van het uitzicht naar buiten. Voeg een subtiel en elegant element toe aan jouw interieur met deze stijlvolle raamdecoratie.

Verduisterende Duossé: Voor optimale duisternis en privacy in slaapkamers is onze verduisterende duossé de perfecte oplossing. Dankzij het slimme ontwerp en de honingraatstructuur biedt deze raamdecoratie ook uitstekende isolatie en geluidsdemping. Geniet van je welverdiende nachtrust dankzij de DCDL®  Duossé Shades Perfect Frame voorzien van een verduisterende stof!

Het frame is verkrijgbaar in diverse kleuren en ook de stofkleur is helemaal zelf te bepalen. Daarnaast is er keuze uit bediening middels handgrepen of een koord en is het product in Top Down Bottom Up uitvoering verkrijgbaar.

Dit product inmeten? Bestel dan een meethulp.

Meer informatie
Levertijd 20-25 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal polyester
Transparantie semitransparant
Product soort Duette shade, Magnetisch frame
Minimale breedte 280 mm
Maximale breedte 1500 mm
Minimale hoogte 280 mm
Maximale hoogte 2500 mm
Bedieningsoptie Koord bediening, Handbediend - Koordloos, FrameFix - Koordloos

Let op! Er moet 2 cm ruimte zijn tussen de raamkruk en het glas. Voor bevestiging, de magneetsrip moet op een vlak deel geplakt kunnen worden.

De beste manier om de Duossé Shades Perfect Frame in te meten is met een meethulp! Deze kun je hier bestellen.

Het meethulpstuk gebruik je door deze aan de binnenkant van het kozijn tegen de glaslat aan elke zijde te plaatsen. Hiermee is direct duidelijk of het verschil tussen glas en frame diep genoeg is om het profiel straks in te kunnen plaatsen, en teken je eenvoudig op je kozijn af wat buitenmaat van het frame wordt.

Meetinstructies

Tip! Gebruik eventueel schilderstape om op af te tekenen

1. Plaats het hulpstuk tegen de glaslat aan de linkerbovenzijde en teken de buitenmaat af. Doe hetzelfde aan de rechterbovenzijde.
2. Doe dit ook aan de onderzijde.
3. Meet op deze 2 plaatsen tussen de lijntjes, noteer de kleinste maat en haal hier 3 mm vanaf. Dit is de bestelmaat voor de breedte.
4. Plaats het hulpstuk tegen de glaslat aan de linkerbovenzijde en teken de buitenmaat af. Doe hetzelfde aan de linkeronderzijde.
5. Doe dit ook aan de bovenzijde
6. Meet op deze 2 plaatsen tussen de lijntjes, noteer de kleinste maat en haal hier 3 mm vanaf. Dit is de bestelmaat voor de hoogte.

  • Bekijk thuis welke RAL kleur er het beste past bij jouw kozijn
  • Vraag gratis kleurstalen aan van de duossé stoffen