DCDL® Inbetween Gordijn

Bereken je prijs en bestel

Bekijk alle kleuren >

Kies een kleur

Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening. Staan er helemaal geen kleuren dan gaat het product over de maximale m2 heen en is het product niet leverbaar.
G 1810
G 1811
G 1812
G 1813
G 1814
G 1815
G 1816
G 1817
G 1818
G 1819
G 1820
G 1821
G 1822
i
Van € 112,85
Jouw korting € 50,78
€ 62,07
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • Stijlvolle gordijnstoffen
  • 100% maatwerk 
  • Lichtinval & privacy
Gratis kleurstalen Gratis meten

DCDL® Inbetween Gordijn

Inbetween gordijnen bieden veel voordelen die bijdragen aan een comfortabel en stijlvol interieur. Allereerst zorgen de gordijnen voor een perfecte balans tussen privacy en lichtinval. Door de iets dikkere stof zijn inbetween gordijnen minder doorschijnend dan vitrage gordijnen, waardoor er meer privacy wordt geboden terwijl er toch voldoende daglicht naar binnenkomt. Dit zorgt voor een aangename sfeer in elke kamer.

Een ander groot voordeel van inbetween gordijnen is dat ze bijdragen aan energiebesparing. De isolerende werking van de gordijnen helpt om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden, waardoor uw energiekosten kunnen worden verlaagd.

Daarnaast bieden inbetween gordijnen ook een geluidsreducerende functie. De dikkere stof kan helpen bij het verminderen van het geluid van buitenaf, waardoor u rustiger kunt genieten van uw interieur.

Inbetween gordijnen dragen ook bij aan de esthetiek van uw interieur. De stof zorgt voor een mooie textuur en geeft uw kamer een gezellige uitstraling. Daarnaast kunnen inbetween gordijnen helpen bij het verminderen van de schadelijke effecten van UV-stralen op uw meubels en stoffen.

Tot slot zijn inbetween gordijnen erg flexibel in gebruik. U kunt ze op verschillende manieren ophangen, afhankelijk van uw voorkeur en interieur. U kunt ze als enkel gordijn ophangen, maar ook in combinatie met andere gordijnen, zoals overgordijnen.

Bij Decodeal® hebben we een uitgebreide collectie inbetween gordijnen van hoge kwaliteit. Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en plooien. We geloven in het bieden van kwalitatief hoogwaardige gordijnen tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie
Levertijd 15 - 20 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal polyester
Transparantie semitransparant
Product soort Vitrage
Minimale breedte 400 mm
Maximale breedte 6000 mm
Minimale hoogte 400 mm
Maximale hoogte 4600 mm

We hebben een uitgebreide pagina met informatie hoe je jouw gordijn het best kunt opmeten. Bekijk hier de meetinstructies voor de gordijnen!