DCDL® Insectenrolhor

Bereken je prijs en bestel

i
Van € 111,80
Jouw korting € 50,31
€ 61,49
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • Geen last van insecten
  • Simpele bediening
  • Scherp geprijsd !
Gratis kleurstalen Gratis meten
Decodeal USP Bezorging

Topkwaliteit

Decodeal USP Kwaliteit

Snelle levering

Decodeal USP Levering

Gratis verzending

DCDL® - Altijd 45% korting Elders goedkoper? Deel het hier. Gratis Meten

DCDL® Insectenrolhor

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing tegen insecten in uw huis? Dan is de insectenrolhor wellicht iets voor u! Decodeal® biedt een uitgebreid assortiment aan insectenhorren, waaronder de insectenrolhor. We vertellen je wat meer over de voordelen van deze hor en waarom het een slimme investering is.

Een insectenrolhor is een rolbaar hor dat speciaal ontworpen is om insecten buiten te houden. Het bestaat uit een geïmpregneerd gaas dat insecten tegenhoudt, maar wel licht en lucht doorlaat. De insectenrolhor kan eenvoudig op maat worden gemaakt en past daardoor op vrijwel elk raam of deur. Doordat het gaas oprolbaar is, kunt u zelf bepalen wanneer u de hor wilt gebruiken en wanneer niet.

Een insectenrolhor biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een zeer effectieve manier om insecten buiten te houden. Het geïmpregneerde gaas zorgt ervoor dat muggen, vliegen en andere insecten geen kans krijgen om naar binnen te komen. Hierdoor kunt u in de zomermaanden genieten van een insectenvrije leefomgeving.

Een ander voordeel van de insectenrolhor is dat het uw huis fris en luchtig houdt. Het gaas laat namelijk licht en lucht door, waardoor u geen last krijgt van een benauwde ruimte. Daarnaast is het een duurzame oplossing, omdat u de hor jarenlang kunt gebruiken.

Tot slot is de insectenrolhor ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De hor kan namelijk op maat worden gemaakt en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Hierdoor past het perfect bij uw interieur en wordt het een onopvallende toevoeging aan uw huis of kantoor.

 

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal aluminium
Transparantie transparant
Product soort Raamhor
Bovenbak 42 mm diep x 90 mm hoog incl. onderlat
Zijgeleiding Geleiders: 22 mm diep x 32 mm breed
Minimale breedte 500 mm
Maximale breedte 1600 mm
Minimale hoogte 500 mm
Maximale hoogte 2400 mm
Bedieningsoptie Handbediend - Koordloos

Meetinstructies Rolhor

Meet de producten pas in als alles klaar is en de maten van het kozijn niet meer kunnen veranderen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten.

Wanneer je rolhorren meet zijn er 2 manieren van meten.

'In de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt tussen de kozijnen van het raam of tussen de muren.
'Op de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt op de kozijnen van het raam en dat het product dus voor de kozijnen valt en de zijkanten vrijhangen.


 

Rolhor'in de dag'

- 1 Meet de breedte op 2 plaatsen, noteer de smalst gemeten maat en haal hier 2 mm af. Deze maat is de maakmaat en vul je in op de website.
- 2 Meet de hoogte op 2 plaatsen, noteer de hoogst gemeten maat en haal hier 2 mm af. Deze maat is de maakmaat vul je in op de website.
- 3 Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

 

 

Rolhor 'op de dag'

- 1 Meet de breedte van het gat van je kozijn/muur en tel hier minimaal 60 mm bij op.* Dit wordt je maatmaat voor de breedte.
- 2 Meet de hoogte van het gat van je kozijn/muur en tel hier minimaal 94 mm bij op.* Dit wordt je maakmaat voor de hoogte. 
- 3 Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

 

* Het rolhor heeft per zijde een geleider van 30 mm breed. De kozijnstijlen moeten dan ook minimaal 30 mm breed zijn om de geleider te monteren.
** De cassette en onderlat zijn samen 94 mm hoog. Let op dat hier voldoende ruimte voor is.