DCDL® Plissé Raamhor

Bereken je prijs en bestel

i
i
i
i
Van € 310,42
Jouw korting € 139,69
€ 170,73
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • Dun frame, waardoor deze vrijwel overal te plaatsen is.
  • Plissé stof kan niet uit het frame lopen/waaien.
Gratis kleurstalen Gratis meten
Decodeal USP Bezorging

Topkwaliteit

Decodeal USP Kwaliteit

Snelle levering

Decodeal USP Levering

Gratis verzending

DCDL® - Altijd 45% korting Elders goedkoper? Deel het hier. Gratis Meten

DCDL® Plissé Raamhor

Als het weer warmer wordt, wil je graag de ramen openzetten om wat frisse lucht binnen te laten. Maar dan komen ook de insecten naar binnen. Om te voorkomen dat muggen, vliegen en andere insecten je huis binnenkomen, zijn raamhorren de ideale oplossing.

Bij Decodeal® vind je een ruim assortiment raamhorren voor elk type raam. Onze raamhorren zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Een groot voordeel van onze raamhorren is dat ze gemakkelijk te monteren en demonteren zijn, waardoor je ze eenvoudig kunt verwijderen als je ze niet nodig hebt. Een ander voordeel van onze raamhorren is dat ze op maat gemaakt kunnen worden, zodat ze perfect passen bij jouw raam. 

Onze raamhorren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat ze naadloos aansluiten bij de stijl van je huis. Zo blijft je huis niet alleen insectenvrij, maar ook mooi en verzorgd.

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Minimale hoogte 250 mm
Maximale hoogte 2500 mm
Product soort Raamhor
Minimale breedte 400 mm
Maximale breedte 2200 mm

Meet de producten pas in als alles klaar is en de maten van het kozijn niet meer kunnen veranderen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten.

Wanneer je rolhorren meet zijn er 2 manieren van meten.

  • 'In de dag' - Dit houdt in dat er gemeten wordt tussen de kozijnen van het raam of tussen de muren.
  • 'Op de dag' - Dit houdt in dat er gemeten wordt op de kozijnen van het raam en dat het product voor de kozijnen valt en de zijkanten vrij hangen.<

Raamhor 'in de dag'

  • - Meet de breedte op 2 plaatsen en noteer de smalst gemeten maat en haal hier 2 mm af. Deze maat is de maakmaat en vul je in op de website.
  • - Meet de hoogte op 2 plaatsen en noteer de smalst gemeten maat en haal hier 2 mm af. Deze maat is de maakmaat en vul je in op de website.
  • - Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

Raamhor 'op de dag'

  • - Meet de breedte van het gat van je kozijn/muur en tel hier minimaal 70 mm bij op*. Dit wordt je maakmaat voor de breedte.
  • - Meet de hoogte van het gat van de deur en tel hier minimaal 70 mm bij op*. Dit wordt je maakmaat voor de hoogte.
  • - Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

* Het profiel is per zijde 35 mm breed. In de breedte en in de hoogte is dit voor beide totaal 70 mm (de kozijnstijlen moeten dan ook minimaal 35 mm breed zijn om de geleider te monteren).