DCDL® Rolgordijn Medium

Bereken je prijs en bestel

Bekijk alle kleuren >

Kies een kleur

Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening. Staan er helemaal geen kleuren dan gaat het product over de maximale m2 heen en is het product niet leverbaar.
R2116 antraciet
R2117 zwart
i
Van € 64,76
Jouw korting € 29,14
€ 35,62
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • Veel keuze in kleuren 
  • Tot 2500 mm leverbaar.
  • Eenvoudige kettingbediening.
Gratis kleurstalen Gratis meten

Decodeal heeft een brede keuze in de mooiste rolgordijnen in alle kleuren. De DCDL® collectie bestaat uit rolgordijnen met een (semi) transparante stof, een standaard stof en rolgordijnen voor de slaapkamer met een verduisterende stof.
Bij Decodeal hebben we voor elk raam een oplossing op maat voor de laagste prijs. 

Bij rolgordijnen hoger dan 190cm kan een lasnaad voorkomen, zeker met rolgordijnen die tevens breder zijn dan 200cm is dit niet te voorkomen. De lasnaden worden horizontaal toegepast en bevinden zich aan de bovenzijde van het rolgordijn. Wanneer je rolgordijnen bestelt om naast elkaar te bevestigingen geef dit dan svp aan in je bestelling bij de opmerkingen. Rolgordijnen vanaf een breedte van 210 cm worden namelijk standaard zonder meerprijs met een zwaarder ophangsysteem en een dikkere buis uitgevoerd (dit voorkomt het doorhangen zo veel als mogelijk). Het doorhangen van de buis bij een grotere oppervlakte (> 5,5 m2) kan in combinatie met een zwaardere stof niet geheel voorkomen worden. 


Let op! De maten die je opgeeft zijn de exacte maten van het product, dit is dus niet de stofmaat.  De stofmaat is 3.6 cm smaller dan de maat die je opgeeft bij het bestellen.

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal polyester
Transparantie semitransparant, verduisterend
Product soort Rolgordijn
Minimale breedte 300 mm
Maximale breedte 2500 mm
Minimale hoogte 300 mm
Maximale hoogte 4000 mm
Bedieningsoptie Ketting bediening

Meetinstructies Rolgordijnen

Meet de producten pas in als alles klaar is en de maten van het kozijn niet meer kunnen veranderen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten.

Wanneer je rolgordijnen meet  zijn er 2 manieren van meten.

  • In de dag
  • Op de dag

'In de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt tussen de kozijnen van het raam of tussen de muren.
'Op de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt op de kozijnen van het raam en dat het product dus voor de kozijnen valt en de zijkanten vrijhangen.

Behalve de standaard 'in de dag' en 'op de dag' situaties zijn er ook een aantal bijzondere situaties. Hier gelden andere meetinstructies voor, deze vind je onderaan de meetinstructies. Bijvoorbeeld als je meerdere rolgordijnen naast elkaar 'op de dag' gaat ophangen, of deze in een erker komen.

Rolgordijnen 'in de dag'

1. Meet de breedte maat op 3 plaatsen, noteer de smalst gemeten maat en haal hier 5 mm vanaf. Deze maat vul je in op de website.
2. Meet de hoogte op 3 plaatsen en noteer de hoogst gemeten maat. Deze maat vul je in op de website.
3. Let op: De maten die je invoert zijn de maakmaten!

 

 

 

 

Rolgordijnen 'op de dag'

1. Kies je gewenste overlap aan beide zijkanten en onderkant van het raam.
2. Meet de breedte van het raam op 3 plaatsen en tel de gewenste overlap hierbij op. Deze maat vul je in op de website.
3. Meet de hoogte op 2 plaatsen, noteer de hoogste maat en tel hier 129 mm bij op. Dit is je maakmaat.
4. Let op: De maten die je invoert zijn de maakmaten!

 

 

 

Let op: als je je rolgordijn meet, houdt er dan rekening mee dat de stofmaat
altijd smaller is dan de totale breedte maat. 

Hieronder vind je een overzicht wat de verschillen aangeeft.

Kier bedieningszijde: 18 mm
Kier niet bedieningszijde: 18 mm

Voorbeeld:

Totale breedte: 1500 mm, dan wordt de stofmaat: 1464 mm

 

De montage handleiding voor DCDL Rolgordijn wordt standaard meegeleverd bij het product. Heb je deze onverhoopt niet ontvangen? Hieronder vind je de montage handleiding digitaal terug.

  • Bij het kiezen van de bedieningszijde houdt dan rekening met de indeling van de ruimte, kies de zijde die makkelijk bereikbaar is.
  • Meet pas je nieuwe rolgordijnen in als alles klaar is en er niets meer aan je raam kan wijzigen door bv stuckwerk, tegelwerk, extra afwerklatten. 
  • Houd er bij rolgordijnen altijd rekening mee dat het doek altijd smaller is dan de opgegeven maat. Check de meetinstructie hoe groot de kieren zijn.