Luxaflex® Duette Shades 25 mm FrameFix

Bereken je prijs en bestel

i
i
i
Van € 337,88
Jouw korting € 84,47
€ 253,41
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • Framefix, makkelijke bevestiging
  • Verduisterende stof
Bestel meethulp voor het inmeten
Gratis kleurstalen Gratis meten

Framefix Duette Shades
De FrameFix Duette Shade van Luxaflex combineert functionaliteit en stijl op perfecte wijze. Dit innovatieve raamdecoratieproduct biedt niet alleen optimale privacy, maar ook volledige controle over de lichtinval, terwijl het naadloos in elk interieur past. Met de Duette Shade creëert u een harmonieuze ambiance in uw woning.

Het unieke framefix-systeem van Luxaflex maakt het mogelijk om de Duette Shade te bevestigen zonder te boren of schroeven. Dit betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw raamkozijnen. Het framefix-systeem zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, waarbij het raamdecoratieproduct als het ware in het kozijn wordt geïntegreerd. Het resultaat is een perfect afgewerkte look die elke ruimte verrijkt.

Energiebesparend
Maar de FrameFix Duette Shade biedt meer dan alleen esthetische waarde. De unieke honingraatstructuur van de Duette Shades zorgt voor een uitstekende isolatie, waardoor uw huis warmte in de winter vasthoudt en in de zomer koel blijft. Dit leidt niet alleen tot een comfortabeler leefklimaat, maar kan ook uw energieverbruik helpen verminderen.

Met de Duette Shade kunt u de hoeveelheid lichtinval precies naar wens aanpassen. Of u nu volledige verduistering wenst in de slaapkamer of een zachte filtering van het daglicht in de woonkamer, de Duette Shade biedt u de mogelijkheid om de gewenste sfeer te creëren. Bovendien kunt u kiezen uit een breed scala aan stijlvolle stoffen en kleuren, zodat de Duette Shade perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Meten van een Framefix
Het meten van een Framefix is erg gemakkelijk, wij raden aan om een gratis meethulp te bestellen zodat je zeker weet dat je de juiste maten meet! Bestel hier je GRATIS meethulp!

 

Meer informatie
Levertijd 15 - 20 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal polyester
Transparantie transparant, lichtdoorlatend, semitransparant, verduisterend
Product soort Duette shade, Magnetisch frame
Minimale breedte 330 mm
Maximale breedte 1500 mm
Minimale hoogte 300 mm
Maximale hoogte 2300 mm
Bedieningsoptie Handbediend - Koordloos, FrameFix - Koordloos
Pakkethoogte

Pakkethoogte

De pakkethoogte is de hoogte ofwel dikte van het pakket als de duette is opgevouwen. Het is handig te weten wat de pakketdikte is omdat je graag het raam nog kan openen en je niet wil dat het raam tegen jouw opgevouwen duette aanloopt. Stoffen kunnen verschillende pakketklasses hebben. Deze vind je hieronder, onder de verschillende klasses staan getallen, deze staan voor de pakketdikte uitgedrukt in mm.

Fixé  - Pakketklasse 3

Fixé RD - Pakketklasse 3

Fixé Elan RD - Pakketklasse 3

Fixé Elan RD FT - Pakketklasse 2

Fixé Elan Basket RD - Pakketklasse 4

Fixé Unik Anders RD - Pakketklasse 3

Producthoogte (mm) Klasse 2 Klasse 3 Klasse 4
500 39 44 51
1000 48 57 72
1500 56 69 92
2000 64 82 111
2500 72 94 129
3000 79 106 147

Bovenstaande geldt alleen voor standaard koordbediening. Pakkethoogte voor Luxaflex Duette Shades 32 mm overige bedieningsvormen:

Handgreep: Pakkethoogte + 10 mm

Ketting & Eindloos koord: Pakkethoogte + 20 mm

Literise & Smartcord & Powerview: Pakkethoogte + 20 mm

Top down Bottom Up: Bovenstaande bedieningvorm + 10 mm ivm extra tussenrail

Inmeten van de Luxaflex® Duette Shades 25 mm FrameFix

Het meethulpstuk gebruik je door deze aan de binnenkant van het kozijn tegen de glaslat aan elke zijde te plaatsen. Hiermee is direct duidelijk of het verschil tussen glas en frame diep genoeg is om het profiel straks in te kunnen plaatsen en teken je eenvoudig op je kozijn af wat buitenmaat van het frame wordt. Let op! Er moet 2 cm ruimte zijn tussen de raamkruk en het glas.

Meetinstructies

1. Plaats het hulpstuk tegen de glaslat aan de linkerbovenzijde en teken de buitenmaat af. Doe hetzelfde aan de rechterbovenzijde.
2. Doe dit ook aan de onderzijde.
3. Meet op de 2 plaatsen tussen de lijntjes en noteer de kleinste maat. Dit is de bestelmaat voor de breedte.
4. Plaats het hulpstuk tegen de glaslat aan de linkerbovenzijde en teken de buitenmaat af. Doe hetzelfde aan de linkeronderzijde.
5. Doe dit ook aan de bovenzijde.
6. Meet op de 2 plaatsen tussen de lijntjes en noteer de kleinste maat. Dit is de bestelmaat voor de hoogte.

Tip! Gebruik eventueel schilderstape om op af te tekenen 

Voor het opmeten van een FrameFix is een meethulp beschikbaar. Een FrameFix kan alleen als een blijvende maat opgegeven worden. De op te geven maten zijn van buitenkant frame tot buiten kant frame gemeten. De magneetstrip moet in zijn geheel op een vlak deel van het kozijn geplakt kunnen worden.

  • Kies Top Down / Bottom Up voor meer daglicht en meer privacy in huis.
  • Houdt rekening met de opstelling van meubels in huis bij het kiezen van de bedieningszijde.
  • De Duette shade is gemaakt van stof en gaat kouval langs het raam tegen.