Luxaflex

Luxaflex®, een gevestigd en prestigieus merk op het gebied van raambekleding, biedt op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij de specificaties van jouw ramen. Als je op zoek bent naar raambekleding die zowel elegantie als functionaliteit combineert, dan is Luxaflex de perfecte keuze.
Pagina
per pagina
Vind het beste interieurantwoord op jouw vraag met de filter!
Pagina
per pagina

Waarom zou je kiezen voor Luxaflex® raambekleding?

Allereerst, de unieke stijl. Luxaflex® heeft een uitgebreide collectie raambekleding in verschillende stijlen, van tijdloos klassiek tot modern en minimalistisch. Hierdoor kun je de perfecte uitstraling creëren die harmonieert met de rest van je interieur.

Op maat gemaakte Luxaflex® producten

Bovendien biedt Luxaflex® op maat gemaakte oplossingen, wat betekent dat je verzekerd bent van een perfecte pasvorm, ongeacht de grootte of vorm van jouw ramen. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ook voor optimale functionaliteit.

Verschillende bedieningsopties 

Functionaliteit staat centraal bij Luxaflex® raambekleding. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit diverse bedieningsopties, waaronder geavanceerde elektrische systemen, waarmee je het dagelijkse leven gemakkelijker maakt. Bovendien is Luxaflex® toegewijd aan duurzaamheid en maakt gebruik van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Hiermee investeer je in raambekleding die niet alleen mooi is, maar ook jarenlang meegaat.

Bespaar op je energierekening met Luxaflex® raambekleding

Energie-efficiëntie is nog een belangrijk voordeel van Luxaflex® raambekleding. Deze kan helpen om je energiekosten te verlagen door de isolatie van je ramen te verbeteren. Hierdoor blijft je huis in de zomer koeler en in de winter warmer, wat zowel comfort als kostenbesparing oplevert. De meeste energiebesparende raambekleding zijn de Duette® Shades van Luxaflex®. 

Luxaflex raambekleding kopen

Decodeal.nl is de nummer 1 Luxaflex dealer van Nederland en België. Jouw nieuwe raambekleding bestel je altijd met 25% korting. Wil je de kleuren in het echt bekijken? Dat kan met onze gratis kleurstalenservice! Bestel je gratis kleurstalen hier.