Luxaflex® Plissé Tru Fit 20 mm

Bereken je prijs en bestel

i
i
i
Van € 322,00
Jouw korting € 80,50
€ 241,50
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • geschikt voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
  • geen schade aan je kozijnen
  • licht en privacycontrole
Gratis kleurstalen Gratis meten

Luxaflex® Plissé Shades

Plissé Shades zijn enorm veelzijdig. Het ontwerp met verfijnde vouwen kun je net zo uniek maken als je huis dankzij een groot aanbod aan vormen, formaten, kleuren en combinaties. Regel licht en warmte met onze Topar® Plus coating, die zorgt voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Of kies voor gemak met onze revolutionaire DustBlock® coating, die zowel vocht- als vuilafstotend is en voor extra duurzaamheid zorgt.

Luxaflex® Plissé Shades tru Fit


Altijd een ingespannen model met Top Down Bottom Up. Maximale breedte 128 en maximale hoogte 220. Leverbaar in 6 profielkleuren en alleen met 20 mm plooi leverbaar. Profiel met plakstrip is 18 mm breed. Ideaal voor ramen en deuren. De tru fit plak je op je raam en daardoor beweegt deze mee met raam en deur. 


Top Down / Bottom Up
Topdown Bottom Up betekent dat de Luxaflex® Plissé Shades ook van boven neergelaten kan worden. Hierdoor ontstaat boven en naar wens ook onder (bottom Up) veel lichtinval terwijl de Luxaflex® Plissé Shades ongewenste inkijk voorkomt.  

Meer informatie
Levertijd 15 - 20 werkdagen
Garantie 5 jaar beperkte garantie, waarvan 2 jaar volledig
Materiaal polyester
Transparantie transparant, lichtdoorlatend, semitransparant, verduisterend
Product soort Plissé shade, Plakstrips
Bovenbak 22mm diep x 20mm hoog
Onderlat 22mm diep x 20mm hoog
Minimale breedte 250 mm
Maximale breedte 1280mm
Minimale hoogte 100 mm
Maximale hoogte 2300mm
Bedieningsoptie Trufit - Koordloos

Meten van TruFit® (ABC-methode):

Methode A (Hout en kunststof kozijn) • Indien het kozijn een raamrubber heeft dat kleiner is dan 5 mm, meet dan over het raamrubber heen, van glaslat naar glaslat, en haal vervolgens 1 mm van de breedte af en 1 mm van de hoogtemaat

Methode B (Aluminium kozijn) • Indien het kozijn een raamrubber heeft dat in de breedte groter is dan 5 mm en in de diepte kleiner is dan 5 mm, meet dan tot het raamrubber, van raamrubber naar raamrubber, en tel dan 7 mm in de breedte en 7 mm in de hoogte erbij op

Methode C (Aluminium kozijn) • Indien het kozijn een raamrubber heeft dat in de breedte kleiner is dan 5 mm en in de diepte groter is dan 5 mm, meet dan tot het raamrubber, van raamrubber naar raamrubber, en tel 4 mm bij de breedte op en in de hoogte 11 mm op.