Decodeal Klantenservice +31 (0)10 2682002

  • Topkwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • 3 jaar garantie
  • snelle levering
  • gratis bezorgd

Gratis Meetservice

 

Onze meetservice is gratis vanaf 6 producten. Tot 6 producten betaal je slechts € 49. Het voordeel is dat we bij je thuis langskomen en de stalenboeken voor je meenemen en dat de verantwoording voor de maatvoering bij ons ligt! Onze meetservice is beschikbaar in de regio's groot Rotterdam, Utrecht en Brabant. Buiten deze regio's uitsluitend op aanvraag. Overigens is de afspraak geheel vrijblijvend, je krijgt achteraf geen rekening van ons mits je minder dan 6 producten laat inmeten. 

Doe je het toch liever zelf? Kijk op onze site naar onze handige filpmjes en tips: meet-montage-instructies wil je het wel laten inmeten door ons? Meld je snel aan via het onderstaande formulier.

Om misverstanden te voorkomen attenderen wij je graag op het volgende: Alle te meten ramen dienen geheel afgewerkt te zijn. Hiermee bedoelen we dat de kozijnen klaar zijn, het stucwerk voltooid, de plinten geplaatst, het plafond gereed en eventuele tegels zijn geplakt. We meten geen ramen in die afwijken van een standaard model zoals trapezium, ronde of schuine ramen. 

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
publishedOn Topkwaliteit
Topkwaliteit Op maat gemaak
3 jaar garantie 3 jaar garantie
Snelle levering Snelle levering
Gratis bezorgd Gratis bezorgd
Zelf monteren Zelf monteren