Luxaflex® Duette® Shades 25 mm Tru Fit

Bereken je prijs en bestel

Bekijk alle kleuren >

Kies een kleur

Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening. Staan er helemaal geen kleuren dan gaat het product over de maximale m2 heen en is het product niet leverbaar.
T 7650 Batiste Sheer Duo Tone
LD 0544 Batiste Fresco
i
i
i
Van € 329,00
Jouw korting € 82,25
€ 246,75
Je bent er bijna! Jouw prijs
  • geschikt voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
  • geen schade aan je kozijnen
  • licht en privacycontrole
Gratis kleurstalen Gratis meten

Het Luxaflex® TruFit montagesysteem voor raamdecoratie heeft een slim en Ontworpen voor de 25 mm Duette® Shades collectie, is TruFit® een geavanceerde manier om Duette® Shades rechtstreeks op het glas te installeren en te bedienen zonder de noodzaak voor boren. Het is een eenvoudig bedienbaar systeem, ideaal voor draai-kiepramen, deuren maar ook standaard ramen.

Luxaflex® Duette Shades tru Fit

Tru fit is alleen leverbaar bij de 25 mm Luxaflex® Duette® ShadesIngespannen model geplakt op het glas deze is standaard uitgevoerd met Top Down Bottom Up. Maximale maatvoering is 128 breed en 230 hoog. Leverbaar in 6 profielkleuren. 

Top Down / Bottom Up
Topdown Bottom Up betekent dat de Luxaflex® Plissé Shades ook van boven neergelaten kan worden. Hierdoor ontstaat boven en naar wens ook onder (bottom Up) veel lichtinval terwijl de Luxaflex® Plissé Shades ongewenste inkijk voorkomt.  

 

Meer informatie
Levertijd 15 - 20 werkdagen
Garantie 5 jaar beperkte garantie, waarvan 2 jaar volledig
Materiaal polyester
Transparantie transparant, lichtdoorlatend, verduisterend
Product soort Duette shade, Plakstrips
Bovenbak 22mm diep x 20mm hoog
Onderlat 22mm diep x 20mm hoog
Minimale breedte 250 mm
Maximale breedte 1280mm
Minimale hoogte 100 mm
Maximale hoogte 2300mm
Bedieningsoptie Trufit - Koordloos

Meten van TruFit® (ABC-methode):

Methode A (Hout en kunststof kozijn) • Indien het kozijn een raamrubber heeft dat kleiner is dan 5 mm, meet dan over het raamrubber heen, van glaslat naar glaslat, en haal vervolgens 1 mm van de breedte af en 1 mm van de hoogtemaat

Methode B (Aluminium kozijn) • Indien het kozijn een raamrubber heeft dat in de breedte groter is dan 5 mm en in de diepte kleiner is dan 5 mm, meet dan tot het raamrubber, van raamrubber naar raamrubber, en tel dan 7 mm in de breedte en 7 mm in de hoogte erbij op

Methode C (Aluminium kozijn) • Indien het kozijn een raamrubber heeft dat in de breedte kleiner is dan 5 mm en in de diepte groter is dan 5 mm, meet dan tot het raamrubber, van raamrubber naar raamrubber, en tel 4 mm bij de breedte op en in de hoogte 11 mm op.